Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Kings Canyon i skymning i en nationalpark under en resa till Australien
koala i australien

Resa till Australien – Go Down Under

Australien attraherar backpackers från hela världen med sina oändligt många sevärdheter. Många som har rest runt på kontinenten drömmer om att få stanna och åker tillbaka för att studera, jobba eller backpacka igen – och det är inte svårt att förstå varför!

Vill du resa till Australien? Snacka med oss!

Backpacking i Australien

Om du drömmer om att resa till Australien är du inte ensam. Landet är ett av världens populäraste resmål för backpackers. Varför? Jo, här får du uppleva allt från stora metropoler till paradisstränder och milslånga vägar som gjorde för roadtrips.

Australien är till ytan mycket större än Europa, ha det i åtanke när du planerar din resa. Avstånden på kartan kan verka kortare än de egentligen är. Men tiden som du spenderar på att transportera dig betalar sig snabbt i form av fantastiska upplevelser. Om du är taggad på att resa till Australien bör du se till att spana in denna sida där vi har samlat allt som är värt att veta om just backpacking i Australien.

Upplev The Backpackers Highway - hyr en campervan i Australien

Backpackers Highway går längs Australiens östkust, mellan Sydney och Cairns. Längs de 1000 kilometer långa sandstränderna hittar du perfekta vågor för surfing, vilda party-städer och ändlös natur. Fantastiska naturupplevelserna som du inte bör missa är:

 • Surfers Paradise
 • Den populära sandön Fraser Island
 • Seglardestinationen Whitsundays
 • Undervattensvärlden vid det Stora Barriärrevet

För att balansera östkusten och få en mer äkta Australien-outback-feeling bör du även utforska höjdpunkterna i norr. Vi rekommenderar dig att inkludera Darwin i din resplan för en riktigt cool regnskogsupplevelse. Den lite mer mystiska delen av Australien hittar du i mitten av kontinenten där världens största monolit, aboriginernas heliga berg Uluru - även kallad Ayers Rock, finns.

Om du bestämmer dig för att göra en roadtrip i Australien, snacka med oss så löser vi en grym deal på hyrbilen/campervanen åt dig. Tills dess, utforska våra förslag på roadtrips i Australien här och spana in våra campervans här!

Res inte bara till Australien- upplev kulturen också!

Australiensare lever ett avslappnat liv på en kontinent där mångfalden är häpnadsväckande. Detta syns i bland annat naturen, djurlivet, aktiviteterna, utsikten, människorna och surfstränderna. Du kan komma in på bara skinnet på befolkningen när du reser till Australien. Nyfikna, vänliga, och med en lättsam inställning till livet. Utomhusaktiviteter är riktigt populärt i Australien, så förbered dig på fester på stranden och i parker! Det finns mycket extrema aktiviteter men även matälskaren blir nöjd, här finns fantastisk mat, goda viner och öl i mängder.

Att göra på din resa till Australien

 • Backpacka på Australiens västkust
  Om du är sugen på att ta dig bortom turiststråken under din resa i Australien är västkusten ditt kall. Här får du uppleva du en helt annan sida av landet (både bokstavligen och bildligt talat). Outforskade vildmarker, Perth och vacker natur väntar här.
 • Surfa!
  En resa till Australien utan surfing kan nästintill inte kallas komplett. Signa upp dig för en kortare surfkurs eller checka in på ett surfcamp för att leva som en äkta surfare under en längre period.
 • Dyk och segla
  Här snackar vid hav och koraller i världsklass. Seglingen vid Whitsundays Island är legendarisk och dykningen vid Stora Barriärrevet är oslagbar. Båda punkterna är två must do´s att göra i Australien.
 • Arbeta med ett Working Holiday-visum
  Om du är under 30 år har du möjligheten att arbeta vid sidan av resandet för att ha ett cashflow under resans gång.
 • Plugga eller praktisera 
  Att plugga i Australien är superpopulärt bland dem som vill kombinera universitetskurser, äventyr och extrajobb. Här får du som studerande med studentvisum automatiskt ett arbetstillstånd som ger dig rätt att jobba extra på helger, kvällar och/eller lov.

Låter en resa till Australien som något för dig?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Australien. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att dina resedrömmar blir till verklighet!

Boka in en gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Australien

Australien är paradiset för backpackers. Du kan njuta av storstäderna Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth och Adelaide. Längs östkusten finns mängder av stränder och gott om platser för surfing och dykning. I synnerhet i Cairns, Byron Bay, Whitsundays, Surfers Paradise och Fraser Island. Och glöm inte outbacken med Uluru (Ayers Rock) som en av de största attraktionerna mitt i landet.

Reseinspiration

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

usa-travel-inspiration-road-skatergirl

Jag planerar min första stora resa

travel-inspiration-asia-yoga-morning-solo-girl

Jag vill volontärarbeta utomlands under min resa

VTG-thumbnail-2

Jag vill ha förslag på roliga saker att göra på min resa

tours-group-travel-campfire-cover

Jag vill åka på gruppresa med andra backpackers

jucy-trailblazer-usa-canada-scenic-image-13

Jag vill åka på en roadtrip

travel-inspiration-green-lush-zebras

Jag vill boka en gratis reserådgivning hos KILROY

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

Designa din resa

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Aktiviteter i Australien

I Australien kan du göra många olika aktiviteter och stanna länge. Älskar du vattenaktiviteter är du i rätt land! Här kan du dyka, arbeta, surga, hoppa fallskärm, segla... you name it. Möjligheterna är nästintill obegränsade.

Se alla aktiviteter

Reseförslag i Australien

Det finns många olika sätt att uppleva Australien. Här är några av våra favoriter!
Utforska alla reseförslag
alt

Kombinera din resa till Australien med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Australien och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska möjligheterna

Kommande events

Filtrera
Sortera efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Välj månad

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi hittade {{ filterCount }} aktivitet, sorteras efter

  Vi hittade {{ filterCount }} aktiviteter, sorteras efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populära
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
 • Längd (kortaste först)
 • Längd (längsta först)
 • Namn A till Ö
 • Se fler aktiviteter ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...